Biography

 

Sóc Vittoria Verí Doldo, et dono la benvinguda a la meva pagina web i, de passada,

t'explico alguna cosa sobre la mi!

En el meu passat professional vaig poder treballar en multinacionals de diferents sectors desenvolupant les meves funcions en l'àmbit del CRM d'excel·lència, Finances, Change Management, Retail i HR. Vaig començar des de la base fins a construir amb solidesa el meu perfil professional i ocupar llocs directius, la qual cosa va fer que l'experiència fos plena, entusiasmant i enriquidora.

 

Després de diversos anys d'estudis i un impactant recorregut de transformació personal, finalment vaig decidir centrar la meva feina en els processos d'autoconeixement i en la salut integral de la persona, descobrint així la meva vertadera missió de vida.

He dedicat més de 10 anys a la gestió del capital humà amb l'intent de fomentar la creativitat de les persones, detectar i aprofitar el seu potencial, impulsar la presa de consciència, acompanyant-los a que aconsegueixin resultats concrets. I sempre en entorns competitius i canviants, amb elevats nivells de pressió i marcada orientació a l'assoliment d'objectius.

 

Ara segueixo treballant en lo mateix només amb un enfocament i una consciència bastant diferents. Treballar amb les persones - sigui individualment sigui en el context empresarial - i poder proporcionar-los eines perquè aconsegueixin els seus objectius, el seu equilibri i se sentin més feliços, és un increïble privilegi.

 

 

Vision & Mission

 

Les respostes que busquem no existeixen fora de nosaltres sinó que estan dins.

Conèixer el nostre interior requereix entrenament perquè puguem veure el bo i el dolent que hi ha tant en nosaltres com en els altres. Així descobrir, identificar, detectar forces i debilitats i aprofitar-les.

Les debilitats són una important orientació per al comportament. Veure-les com alguna cosa del que culpar o culpar o viure-les com una fallada no ajuda ni té cap utilitat.

La capacitat de ser positiu també cal desenvolupar-la fins quan sigui innata.

 

El treball al qual em dedico consisteix a afavorir les forces internes que hi ha dins de la persona, considerant els dos pols en cada cosa, els oposats que ens fan el que som: Un.

No sempre cal canviar per ser feliços. Moltes vegades només cal (re) conèixer i tenir cura del que ens fa estar bé; i això permet adquirir una percepció més completa i més profunda de la pròpia naturalesa. El nostre estat natural és un estat de felicitat, només cal aprendre com tornar a això quan ens trobem en situacions i circumstàncies que ens desconnecten del nostre centre d'equilibri.

 

L'objectiu del treball que faig és impulsar cada persona a desenvolupar un profund respecte i estima cap a si mateixa i a aprendre a utilitzar les seves pròpies capacitats d'auto-regularització i auto-curació, sent aquestes innates en cada individu. Una visió holística permet afavorir que les energies restablecedoras de la salut que hi ha a l'interior de la persona - mentals, emocionals, físiques, energètiques - siguin les que curen.

 

Em considero una entrenadora persistent i intuïtiva que vol compartir la seva experiència vivencial i transmetre un missatge ben clar: ¡tot és possible!

Sóc una amant de l'autenticitat, il·lusionada de la vida, determinada i molt optimista, fermament convençuda que entrenant amb compromís qualsevol objectiu s'aconsegueix i qualsevol obstacle, intern i extern, s'esvaeix.

El què i el com entrenar és una decisió personal, vivencial, relacionada amb la necessitat present de cada un. Jo només l'acompanyo.

 

No és la meva feina, és la meva passió!

 • Licenciada en Derecho - Universidad Magna Grecia, (Italia - CZ)

 

 • Abilitación al ejercicio de la Abogacia - Colegio de los Abogados de Reggio Calabria (Italia)

 

 • MBA Administración y Dirección de Empresas - ENEB Business School, Barcelona

 

 • Master en Dirección de RRHH - EAE Business School, Barcelona

 

 • Master en Coaching Transformacional y Sistémico [Certificada ACSTH)
  • Formación en Gestalt&PNL
  - Institut Integratiu, Barcelona

 

 • Master en Coaching&PNL para Empresas - ENEB Business School, Barcelona

 

 • Master en Dietoterapia Bioenergética: naturista y MTC - Ismet Institut

Universitat Politècnica de Catalunya (Bcn)

 

 • Master en Kinesiología Integrativa - Heilpraktiker Institut

Universidad Fernando Pessoa (Bcn-PT)

 

 

Altres màsters i cursos empresarials:

 

 

 • Strategy and risk management

 

 • Gestión de cobro y negociación

 

 • Dirección y motivación laboral

 

 • Gestión de grupos

 

 • Customer Care Relationship Expert

 

 

Altres màsters i cursos certificats:

 

 • Master Reiki - Maestra Docente Mireia Fresno

[Federación Española de Reiki - num. fed. 3617]

 • Yoga Teacher [Certificada Yoga Alliance]

Yoga One (Bcn)

 • Técnico en dietética deportiva - INN Formación
 • Lenguaje Corporal - Método Allan Pease
 • Psicogenealogía - Método A. Jodorowsky

Vittoria Verì Doldo

Health Coach & HR Developer

Phone: (+34) - 93 -1276139

Email: info@healthenergycoaching.com

City: Barcelona (Spain)

Curriculum

Interests&Hobbies

Viatjar, cinema, teatre, música, llegir, passejar en la naturalesa, trekking, fitness, climbing, dansa africana, ioga, literatura grega, piscología, sociologia, nutrició

Copyright © Health Energy Coaching - All Rights Reserved