Kinesiologia Integrativa: de què es tracta?

 

La kinesiologia permet avaluar els desequilibris en la persona a través de la funcionalitat i del to musculars. Així mateix identifica la naturalesa dels bloquejos, (dolor, toxicitat, manca de nutrients, alteracions emocionals, disfuncions mentals, estrès, dificultats per aprendre, etc.) i aplica l'harmonització corresponent en el nivell més adequat: bioeléctrico, emocional, bioquímic - nutricional, estructural, energètic subtil.

La Kinesiologia considera l'ésser humà com un sistema biològic obert, i el seu objectiu principal és experimentar constantment reptes diferents.

Una mala resolució d'aquests reptes es converteix en un factor estressant en la nostra ment així com en la memòria dels teixits, del sistema nerviós, dels òrgans, en les nostres emocions. Tot això genera una resposta no funcional en nosaltres que causa un o més bloquejos deguts a alguna cosa no resolt.

La intervenció del kinesiòleg allibera l'estrès i així l'ésser humà pot autoregular-se.

I com actua?

 

La kinesiologia identifica els elements que inhibeixen els processos naturals de curació del cos, allibera el dolor, l'estrès, els desequilibris musculars i nerviosos, detecta sensibilitats i deficiències nutricionals, dóna suport a les discapacitats psicològiques i d'aprenentatge, estimula les energies internes naturals i allibera el potencial amagat de la persona.

Els mètodes utilitzats són senzills i permeten comunicar amb el subconscient del pacient, interactuant amb la intel·ligència del nostre cos, afavorint el canvi i impulsant el autoregulació de l'organisme.

 

En què et pot ajudar?

 

'objectiu principal és que el pacient se de compte d'on hi ha un desequilibri en el seu cos, es faci conscient del seu origen i de les seves causes internes i tingui eines per corregir-ho.

El que s'aconsegueix és que el cos s'autoreguli gràcies a la seva innata capacitat de autorecuperació i curació.

Tractament: sessions i modalitats

 

La primera sessió té una durada d'1 hora i mitja. Després d'una entrevista completa i conseqüent anamnesi, es procedeix directament a tractar el pacient arran de les seves necessitats. Els resultats es produeixen des de la primera sessió ja que és possible no solament alleujar situacions de dolor que estiguin afectant el pacient sinó també desbloquejar i des-estressar la seva estructura i / o la seva esfera psicoemocional.

La teràpia pot tenir una durada entre 3, 5 o 10 sessions depenent de les patologies que afecten el pacient.

Els tests kinesiològics

 

Gràcies al test muscular i els altres mètodes de testatge, el kinesiòleg pot avaluar les solucions més adequades a la correcció que el cos del pacient necessita per resoldre el seu problema de salut, establint una relació entre els diferents músculs i òrgans, emocions, nutrients i meridians de la medicina tradicional xinesa. Amb salut s'entenen tots aquells aspectes que estan afectant el seu equilibri no només estructural i muscular sinó que també emocional i interior.

El test muscular permet, de fet, testar emocions i altres aspectes de la vida del pacient (com per exemple la nutrició, l'estil de vida, els hàbits etc.), per així aportar consciència i treballar a un nivell profund.

La comunicació entre el pacient i el kinesiòleg és l'eina més important ja que permet crear un canal de doble sentit amb el conscient i l'inconscient de la persona.

La meva especialització?

 

 • Intoxicacions i intoleràncies alimentàries, metalls pesats, fongs, paràsits, candidiasi
 • Bloquejos emocionals (actuals / passats, conscients / inconscients) i problemes de conducta
 • Estats d'estrès i fatiga crònics, ansietat, depressió, insomni
 • Acompanyament en conflictes
 • Cefalees, migranyes, problemes de concentració
 • Tècnica crani-sacral per relaxació integral
 • Cicatrius tòxiques (internes, externes, emocionals)
 • Bloquejos energètics (xacres, meridians, cossos subtils, camps electromagnètics)
 • Diagnòstic de geopaties
 • Problemes posturals, de la columna, musculars i articulars, síndromes post-traumàtiques
 • Dolors aguts o crònics a nivell estructural
 • Desequilibris en els sistemes immunològic, neuro-vegetatiu, endocrí, circulatori, limfàtic, digestiu
 • En nens: estimulació sensorial, del sistema immunològic, digestiu i respiratori, deficit de concentració i aprenentatge

Parlem?

 

Contáctame per reservar una visita o per simplement obtenir més informacions i conèixer com puc ajudar-te a recuperar el teu equilibri i benestar.

 

Copyright © Health Energy Coaching - All Rights Reserved